دوره نوجوانی یکی از مهمترین و حساسترین دوران چرخه زندگی انسان است، یادگیری بعضی از مهارتها در این دوران اهمیت زیادی دارد و علاوه بر اینکه نوجوان را برای زندگی آینده آماده میکند، احتمال انزوا و استرس و افسردگی را در او کاهش میدهد و بهطور کلی سلامت روانی و رفتاری و اجتماعی کمک میکند.
یکی از این مهارتها "توانایی ابراز وجود" است. مهارت ابراز وجود یا جرئتورزی به این معناست که توانایی ابراز خواستهها، نیازها و نظرات خود را بهگونهای قاطع و صریح داشته باشیم و از رفتار منفعلانه یا تهاجمی فاصله بگیریم.
تست ۳۳ مادهای ابراز وجود که در سال ۱۹۸۵ توسط دانگ یول لی و همکاران تهیه شد یکی از ابزارهای سنجش ابراز وجود است که ۳۳ موقعیت بینفردی را توصیف میکند و آزمودنی میبایست از بین ۳ گزینه آنچه را که معمولا در موقعیت ها انجام میدهد تعیین کند.
به نقل از سموعی و همکاران (1392)، یکی از محدودیتهای موجود این است که به نظر میرسد این آزمون و سایر آزمونهای موجود در این زمینه در فرهنگهای دیگر تهیه شدهاند و متناسب با نیاز جامعه فعلی ما نیستند. بنابراین لزوم دستیابی به ابزاری متناسب با فرهنگ و بومی لازم و ضروری است.
همچنین به نقل از لی و همکاران (1985) برای تعیین اعتبار پیش بین این آزمون، با معیارهای رفتاری، تحقیقات بالینی بیشتری لازم است.
این مقیاس برای نوجوان پایه ششم تا دوازدهم قابل اجرا است.